Glazenwasser Zoetermeer

Glazenwasser Zoetermeer

Reinigen van ramen en zonnepanelen

Glasbewassing

Laat uw ramen wassen voor een schoon en verzorgd pand! Daarnaast reinigen wij deuren, kozijnen en omlijstingen. Dit noemen we All-In Glasbewassing.

Wij wassen uitsluitend met het moderne Telewash systeem. Op die manieren reinigen we zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken. We reinigen uitsluitend met osmosewater. Dit is water dat hevig gefiltreerd is waardoor het geen mineralen bevat. Daardoor is het resultaat altijd schoon, vlek- en streepvrij! Bijkomend voordeel is dat we geen chemische schoonmaakmiddelen gebruiken, waardoor het ook nog eens beter is voor het milieu in vergelijking met traditionele reinigingsmethodes.

Bij Glanss bent u dan ook altijd verzekerd van stralend schoon raamwerk!

Glanss wast regelmatig mijn ramen én zonnepanelen, naar volledige tevredenheid. Het resultaat is goed, mijn ramen zien er na de wasbeurt altijd fris uit.
Aabideen Shaq
Klant

Haal het maximale vermogen uit uw zonnepanelen!

vivint-solar-9CalgkSRZb8-unsplash

Zonnepanelen reiniging

Vervuilde zonnepanelen zorgen ervoor dat u niet het maximale vermogen haalt uit uw zonnepanelen! Daardoor loopt u jaarlijks tot 165 euro mis.

Door uw panelen elk halfjaar te laten reinigen zorgt u ervoor dat uw panelen altijd de maximale opbrengst behalen.

Door dit professioneel te laten reinigen krijgt u altijd het beste resultaat. Door onze apparatuur wordt het volledige paneel gereinigd. Zelf reinigen kan ervoor zorgen dat het onderste gedeelte van het paneel niet goed werkt (zie onderstaande afbeelding).

Wilt u schone ramen en/of zonnepanelen?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

Dit vragen we om op afstand een prijsopgave te kunnen geven.