Glanss glasbewassing den haag
Glanss
zorgt voor een glimlach

Over ons

Glanss
Glanss is gespecialiseerd in het wassen van ramen en het reinigen van zonnepanelen. De afgelopen jaren is Glanss flink gegroeid! Dat is mede dankzij onze tevreden klantenkring die ons regelmatig aanbeveelt en zo bewust/onbewust goede mond-tot-mond reclame voor ons maakt.

Particulier en Zakelijk

Glanss levert diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Dit geld ook voor het reinigen van zonnepanelen. Onze klanten bestaan uit zowel zonneparkenbeheerders zoals Greenlink tot Vve projecten, kantoor panden, sportscholen en dergelijke. Maar ook wassen we zowel de ramen en/of zonnepanelen van winkels, restaurants en verzorging te huizen, auto showrooms. Woningen variëren van rijtjeshuizen, flats tot villa’s. Kortom: waar vuile ramen of zonnepanelen liggen komt het team van Glanss graag langs om het op te frissen!

Het team

Ons team staat bekend om zijn klantvriendelijkheid, flexibiliteit en het leveren van kwaliteit. Wij streven naar kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Alle betalingen vinden achteraf plaats en eventuele klachten worden direct afgehandeld. Bent u niet tevreden met het resultaat? Dan hoeft u niets te betalen. Met trots kunnen wij u garanderen dat u bij ons aan het goede adres bent en dat u de juiste vakman voor uw klus heeft.

 

Werkwijze

Al sinds geruime tijd zet het team van Glanss met veel plezier haar expertise in om uw ramen/kozijnen en zonnepanelen weer te laten stralen. Wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing en het reinigen van zonnepanelen. Zeven dagen per week zijn wij bereikbaar en staan volgens afspraak  voor u klaar. Ons personeel is uiterst zorgvuldig geselecteerd op basis van kundigheid en ervaring. U kunt er bij ons op aan dat u altijd vriendelijk te woord wordt gestaan en dat te allen tijde met uiterste zorg omgegaan wordt met uw eigendom. Ons betrouwbare team is flexibel, denkt met u mee en is er op uit om u tevreden te stellen! Wij leveren onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven en altijd tegen een scherp tarief. Daarbij gaan wij te werk met de meest moderne en milieuvriendelijke middelen. Van origine is Zuid-Holland onze uitvalsbasis, maar onze reputatie verspreidt zich snel. Inmiddels zijn wij werkzaam in de gehele Randstad en ook daarbuiten. Betaling kan, afhankelijk van de opdracht, achteraf plaatsvinden. Kortom, bij Glanss stellen wij alles in het werk om u de best denkbare service en kwaliteit te leveren!

Gegevens

Glanss Glasbewassing

Vestiging Zuid-Holland

 

Tel: +31 6 22 65 45 95

Email: info@glanss.nl
KvK: 69925941
IBAN: NL27 INGB 0008 6229 31

Neem gerust contact met ons op!

 

Heeft u een vraag? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

 

We helpen u graag!

Glanss Service

Wij werken niet met abonnementen, alles is per direct opzegbaar, tenzij anders gewenst is.
Glanss maakt alles naar wens voor u
5/5