Glazenwasser Leidschendam

Glasbewassing Leidschendam

Glasbewassing

Om uw pand goed te onderhouden en er verzorgd uit te laten zien bieden wij All-in Glasbewassing. Wij beperken ons niet slechts tot het wassen van uw ramen, maar reinigen ook omlijstingen, kozijnen en deuren. Dit komt niet alleen de uitstraling van uw pand ten goede, maar draagt ook bij aan een langere levensduur.

Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardige middelen leveren wij u, en het milieu, het best denkbare resultaat! Met behulp van het moderne Telewash Systeem weten wij ook de moeilijkst bereikbare gebieden te vinden en zorgen wij ervoor dat geen plekje wordt overgeslagen.

Wij combineren dit met het gebruik van water dat middels een geavanceerd proces van hyperfiltratie volledig ontdaan is van alle mineralen (zoals kalk, zout en ijzer) en elke vorm van organische vervuiling. Het resultaat is zogenaamd osmosewater dat uitermate geschikt is voor het reinigen van objecten. Osmosewater is namelijk in staat om goed door te dringen tot oppervlakken en kangemakkelijk vuile bestanddelen opnemen. Hierdoor is het niet nodig om zeep of chemicaliën te gebruiken. Kenmerkend voor osmosewater is bovendien dat het geen strepen of vlekken achterlaat.

Bij Glanss bent u dan ook altijd verzekerd van stralend schoon raamwerk!

Glanss wast regelmatig mijn ramen én zonnepanelen, naar volledige tevredenheid. Het resultaat is goed, mijn ramen zien er na de wasbeurt altijd fris uit.
Aabideen Shaq
Klant

Haal het maximale vermogen uit uw zonnepanelen

vivint-solar-9CalgkSRZb8-unsplash

Zonnepanelen reiniging

Gemiddeld hebben bewoners 13 panelen op het dak liggen. Die leveren jaarlijks samen zo’n 3500 kWh aan stroom. Dit is een opbrengst van ongeveer €825,- op jaarbasis. Als u zonnepanelen 1 á 2 keer per jaar (afhankelijk van ligging en vervuiling) laat reinigen, dan ligt het rendement 5% tot 20% hoger (€41,25 tot €165,-) dan zonder reiniging. U behoudt dan de volledige opbrengst van €825,-. Dit betekent dat de reinigingskosten van dit voorbeeld (13 panelen in één keer reinigen) zichzelf volledig terugverdienen.

Wilt u schone ramen en/of zonnepanelen?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

Dit vragen we om op afstand een prijsopgave te kunnen geven.