Glazenwasser Den Haag

Glazenwasser Den Haag

Reinigen van ruiten en zonnepanelen

Glasbewassing Den Haag

Glanss, uw glazenwasser in Den Haag! Wij reinigen uw ramen, maar ook uw omlijstingen, kozijnen en deuren. Zo ziet uw huis er altijd schoon en verzorgd uit.

Wij doen dit door middel van het moderne Telewash systeem. Met dat middel bereiken we alle moeilijk bereikbare plekken, zodat we geen enkel plekje missen. Ook is dit voordelig voor het milieu.

We gebruiken enkel water dat gefiltreerd is waardoor het geen kalk, ijzer en zout bevat. Het resultaat is het zogenaamde osmosewater. Dit water is perfect voor het reinigen van huizen, omdat het geen verdere schoonmaakmiddelen of andere chemische middelen gebruikt. Bovendien laat het geen strepen of vlekken achter.

Bij Glanss bent u dan ook altijd verzekerd van stralend schoon raamwerk!

Glanss wast regelmatig mijn ramen én zonnepanelen, naar volledige tevredenheid. Het resultaat is goed, mijn ramen zien er na de wasbeurt altijd fris uit.
Aabideen Shaq
Klant

Haal het maximale vermogen uit uw zonnepanelen!

vivint-solar-9CalgkSRZb8-unsplash

Zonnepanelen reiniging

Het reinigen van uw zonnepanelen zorgt voor een hogere energieopbrengst. Een gemiddelde opbrengst van zonnepanelen is 825 euro. Dit is aan de hand van 13 zonnepanelen. Door deze elk half jaar te laten reinigen bespaart u tot 165 euro per jaar, omdat de zonnepanelen dan de maximale opbrengst opleveren! Door het te laten reinigen bespaart u vanzelf meer dan dat u de panelen niet geregeld laat reinigen.

Wilt u schone ramen en/of zonnepanelen?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

Dit vragen we om op afstand een prijsopgave te kunnen geven.