Glazenwasser Wassenaar

Glazenwasser Wassenaar

Reinigen van ruiten en zonnepanelen

Glasbewassing

Om uw pand goed te onderhouden en er verzorgd uit te laten zien bieden wij All-in Glasbewassing. We reinigen uw ruiten én uw deuren, kozijnen en omlijstingen.

Dit doen wij met het moderne Telewash systeem, een middel dat milieuvriendelijk is en bij de moeilijkst bereikbare plekken komt. Het gebruikt zeer gefiltreerd water (osmosewater) dat geen mineralen zoals zout en kalk bevat. Dit zorgt altijd voor een vlek- en streepvrij resultaat, zonder het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. Daardoor is het beter voor het milieu dan traditionele schoonmaakmethodes.

Bij Glanss bent u dan ook altijd verzekerd van stralend schoon raamwerk!

Glanss wast regelmatig mijn ramen én zonnepanelen, naar volledige tevredenheid. Het resultaat is goed, mijn ramen zien er na de wasbeurt altijd fris uit.
Aabideen Shaq
Klant

Haal het maximale vermogen uit uw zonnepanelen!

vivint-solar-9CalgkSRZb8-unsplash

Zonnepanelen reiniging

Een gemiddeld huis heeft 13 zonnepanelen. Indien u deze panelen niet wast zal het ervoor zorgen dat ze niet meer de maximale energieopbrengst behalen, waardoor u jaarlijks tot 165 euro misloopt!

Laat uw panelen daarom elk half jaar reinigen. Wij wassen uw panelen op professionele wijze, waardoor u weer de maximale opbrengst krijgt.

Wilt u schone ramen en/of zonnepanelen?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

Dit vragen we om op afstand een prijsopgave te kunnen geven.