Glazenwasser Leiden

Glazenwasser Leiden

Reinigen van ruiten en zonnepanelen

Glasbewassing

Wij wassen uw ruiten en zonnepanelen, voor een schoon en verzorgd huis. Daarnaast reinigen we gelijk uw deuren, omlijstingen en kozijnen.

Dit doen wij uitsluitend met het milieuvriendelijke en moderne Telewash systeem. Deze apparatuur maakt gebruik van osmosewater. Dat is water dat volledig gefiltreerd is, waardoor het geen mineralen en andere organische bevuilingen bevat. Het resultaat is daardoor altijd vlek- en streepvrij! Bovendien heeft het geen chemische schoonmaakmiddelen nodig, zodat het een milieuvriendelijk alternatief is voor traditionele schoonmaakmethodes.

Bij Glanss bent u dan ook altijd verzekerd van stralend schoon raamwerk!

Glanss wast regelmatig mijn ramen én zonnepanelen, naar volledige tevredenheid. Het resultaat is goed, mijn ramen zien er na de wasbeurt altijd fris uit.
Aabideen Shaq
Klant

Haal het maximale vermogen uit uw zonnepanelen

vivint-solar-9CalgkSRZb8-unsplash

Zonnepanelen reiniging

Het reinigen van uw zonnepanelen kan 165 euro op jaarbasis besparen! Een gemiddeld huis heeft 13 zonnepanelen, die door opgehoopte vervuiling niet altijd de volledig opbrengst levert. Door dit te laten reinigen werken uw panelen altijd optimaal.

Zelf reinigen is lastig, omdat hier speciale apparatuur voor nodig is. Dit reinigt het volledige paneel. Indien u het zelf reinigt zult u vrijwel altijd vervuild water op het onderste gedeelte van het paneel krijgen. Hierdoor gaat de energieopbrengst omlaag, waardoor u juist een slechter resultaat krijgt dan voorheen.

Laat daarom altijd uw zonnepanelen professioneel reinigen.

Wilt u schone ramen en/of zonnepanelen?​

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

Dit vragen we om op afstand een prijsopgave te kunnen geven.